Kaas- en wijndegustatie Aalst

Zin in een kaas- en wijndegustatie?

Bent u nog op zoek naar een activiteit met medewerkers of familie om het jaar 2022 collegiaal en toch corona-proof in te zetten? Of wenst u een leuke kaas- en wijnavond te organiseren als leuke teambuilding? Of wenst u een workshop te volgen rond een bepaald kaasthema? Dit kan in onze degustatieruimte te Aalst!zaakvoerders van Korboo organiseren kaas- en wijndegustatie Aalst

Sinds december 2021 ben ik medevennoot geworden van de kaaswinkel Korboo Cheese Masters. Mijn medevennoot Karl Bolle is oprichter van Korboo Cheese Masters. We zijn eigenaar van twee winkels zijnde in Wemmel en in Aalst. Je kan er kiezen tussen meer dan 200 kazen die op ambachtelijke manier gemaakt worden. De meeste kazen worden vervaardigd op kleine boerderijen en vaak op basis van rauwe melk. Dit zorgt natuurlijk voor de beste en natuurlijke smaak. Onze interesse gaat uit naar zowel lokale als buitenlandse kazen van topkwaliteit. 

Via Vin en Korboo Cheese Masters slaan de handen in mekaar en bieden virtuele of fysieke kaas- en wijndegustaties aan voor particulieren, maar ook voor bedrijven die een leuke teambuilding willen doen. Zo bieden we topkazen aan die we zelf rijpen en combineren we dit met aangepaste wijnen of bieren van Via Vin. Zo zijn er verschillende formules mogelijk en werken wij altijd naar uw behoeften op maat van de klant. We beschikken over een hippe degustatieruimte in Aalst!

Waaruit bestaat een 'kaas- en wijndegustatie'? kaasboxen / kaasplanken tijdens kaas- en wijndegustatie Aalst

 • 7 soorten kazen* geselecteerd door Korboo Cheese Masters
  • Gevarieerde selectie van perfect gerijpte kazen 
  • Ook minder bekende maar super lekkere Belgische kazen
 • Aangepaste wijnen bij de kazen: 
  • Een witte of rode wijn al dan niet te verkrijgen in halve flesjes
  • Uitgebreide wijndegustatie bij de kaas is mogelijk: hier proef je de beste combinaties! 
  • Een Coravin-toestel kan uitgeleend worden: klik hier voor meer informatie
 • Supplement: 

* Via Vin houdt rekening met intoleranties/allergieën van mensen. Zo wordt voor hen een aparte kaas- en broodbox samengesteld die lactose- of glutenvrij zijn.

Er zijn verschillende formules mogelijk. Korboo & Via Vin werken op maat van elke klant en houden rekening  met de aantallen en het budget.

Dit kan een interactief event in Aalst zijn, waarbij wij de deelnemers entertainen, uitleg geven rond de kaas en de wijn. Zo stellen wij veel vragen naar de deelnemers waardoor dit een interactief en informatief wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om enkel een inleiding te geven om uw teambuilding te lanceren. 

Prijzen van kaas- en wijndegustatie:

Kaas- en broodboxen:

 • Kaasbox voor 1 persoon: 20€ exclusief btw
 • Brood & hoeveboter per persoon: 4€  

Wijnkeuze bij kaasboxen:

 • 1 fles witte of rode wijn: 10-15 €
 • 1 halve fles witte en 1 halve fles rode wijn: 15-20€

+ Entertainment tarief.

Tevreden klanten over de kaas- en wijndegustatie: klik hier

“Nogmaals felicitaties voor de bijzonder geslaagde en gesmaakte kaas en wijn-avond. Ik kreeg zeer veel lovende echos. Ik vond dit een uitstekend initiatief dat vele harten warm gemaakt heeft in deze koude coronatijden.”

“Dank voor de fijne avond! Heel geslaagde combo van science-food-company. Wil je ook Reinout bedanken voor een sublieme keuze van kazen en wijn. Ik had de rode wijn en die was uitstekend!”

“Thank you all for the special and very enjoyable dinner on line! Thank you Rein for your knowledge and the perfect choice of the cheese and (plenty of) wines.” I am not a wine expert, but I was really amazed by your passion. Thanks again for the very nice initiative!! Rein, you were clearly in your element. Keep on going.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x