PRAKTISCHE INFO EN REACTIES VIRTUAL TASTINGS

Hoe wordt dit allemaal logistiek geregeld? Hoe gaat dit nu praktisch in zijn werk?

Wat zijn virtual tastings?

Wijndegustatie in coronatijden is een uitdaging. Toch is het mogelijk om tesamen een goed glas te drinken waarbij elk in zijn bubbel blijft. Veel leuker dan enkel een pakket te krijgen! Er zijn verschillende formules waarbij ik op maat van elke klant werk en rekening houd met de aantallen en het budget. 

Zo kunnen we een interactief event organiseren met duiding over de wijn, de kaas, en de beginselen van foodpairing. Mochten jullie liever niet teveel onderbroken worden, kan ik me beperken tot een korte inleiding. Het is ook mogelijk om dit te combineren met andere events, zoals een presentatie of workshop door een externe spreker. 

Als je meerdere wijnen wil proeven met een kleine bubbel, is een Coravin een oplossing. Met dit toestelletje kan je een hoeveelheid wijn naar keuze uit de fles halen zonder de stop te verwijderen. Als de groep niet te groot is, kan ik deze gratis ter beschikking stellen. De waarborg voor één Coravin bedraagt 200€.

Wil je liever alles blinderen ( wijnen, kazen, gastronomische hapjes/dessertjes) zodat de gasten niet weten wat hen te wachten staat, ook dat is mogelijk. Voor mensen met allergieën, hebben we een aparte box gecreëerd. We werken met lactosevrije kazen, glutenvrij brood,..

Ontdek hier onze 3 formules van de online wijndegustaties:

  1. VIRTUAL WINE TASTING
  2. VIRTUAL CHEESE AND WINE TASTING
  3. VIRTUAL GASTRONOMIC TASTING

Hoe worden deze boxen verdeeld?

Eens de boxen opgemaakt zijn, worden deze getransporteerd naar een ophaalpunt waar een koelcel/frigo aanwezig is. Via Vin kan zelf instaan voor het transport en eventueel helpen bij de uitdeling van de boxen.

Waarom kiezen voor Via Vin?

  • Reinout is een sommelier met culinaire kennis
  • Via Vin werkt samen met Kaasaffineurs Van Tricht, de beste kaasaffineur van België
  • Reinout geeft graag een woordje uitleg bij de wijn, de kaas en de combinatie van beiden
  • Reinout deed ervaring op bij Fromagerie Antony (Meilleur Ouvrier de France) en bij kaasaffineurs Van Tricht 
  • Via Vin werkt op maat van elke klant 
  • Via Vin houdt rekening met intoleranties/allergieën van mensen en kan lactose- of glutenvrije maaltijden bezorgen.

Tevreden reacties van klanten:

“Nogmaals felicitaties voor de bijzonder geslaagde en gesmaakte kaas en wijn-avond. Ik kreeg zeer veel lovende echos. Ik vond dit een uitstekend initiatief dat vele harten warm gemaakt heeft in deze koude coronatijden.”

“Dank voor de fijne avond! Heel geslaagde combo van science-food-company. Wil je ook Reinout bedanken voor een sublieme keuze van kazen en wijn. Ik had de rode wijn en die was uitstekend!”

“Thank you all for the special and very enjoyable dinner on line! Thank you Rein for your knowledge and the perfect choice of the cheese and (plenty of) wines.” I am not a wine expert, but I was really amazed by your passion. Thanks again for the very nice initiative!! Rein, you were clearly in your element. Keep on going.”


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x